27.8 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăVideoVIDEO. Rusia a lovit cu mai multe rachete Harkov

VIDEO. Rusia a lovit cu mai multe rachete Harkov

Două rachete rusești îndreptate asupra centrului orașului Harkov sâmbătă (30 decembrie) au rănit cel puțin 28 de persoane, au declarat oficialii ucraineni.

Procurorul-șef regional din Harkov a declarat că doi băieți în vârstă de 14 și 16 ani și un consilier de securitate pentru o echipă de jurnaliști germani se numără printre persoanele rănite. Rachetele au venit din direcția Belgorod, Rusia, a adăugat el.

„Nu au suflet, pur și simplu nu au suflet”, a declarat pentru Reuters, între lacrimi, Iryna Nikitina, o supraviețuitoare.

Acest atac vine la câteva ore după ce oficialii ruși au declarat că un atac ucrainean asupra capitalei provinciei de frontieră Belgorod a ucis 18 persoane și a rănit 111.

Cu o zi în urmă, Moscova a lansat cel mai mare asalt aerian al său din timpul războiului, în care oficialii ucraineni au declarat că cel puțin 40 de civili au fost uciși și 159 răniți în 158 de atacuri cu rachete și drone în întreaga țară.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Competiție la nivel european: firmele românești în căutarea nișei perfecte

Economistul-şef al Băncii Naţionale a României încurajează firmele românești să găsească avantaje competitive pe zone de nișă Economistul-șef al BNR a declarat, la conferinţa "Capitalul...

Franța vrea o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru situația din Liban

Franţa a solicitat o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre situaţia din Liban care se confruntă cu...

Presa spaniolă anunță că Vinicius Junior va câștiga Balonul de Aur!

Publicația spaniolă Marca a anunțat că Vinicius Junior va câștiga Balonul de Aur 2024, devenind astfel cel mai bun fotbalist al lumii. Prestigioasa gală...
Ultima oră
Pe aceeași temă