16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleMariah Carey, de neoprit! Ce recorduri a mai doborât artista

Mariah Carey, de neoprit! Ce recorduri a mai doborât artista

Mariah Carey pare de neoprit! Artista a doborât un alt record! A obținut cele mai multe stream-uri Spotify într-o singură zi, în Ajunul Crăciunului!

“All I Want For Christmas Is You” a fost difuzată de 23.701.697 de ori. Mariah a spulberat recordul, pe care l-a stabilit în ajunul Crăciunului de anul trecut, când melodia a fost difuzată de 21.273.357 de ori, transmite tmz.com.

Nu este nimic nou pentru Mariah. Ea doboară recorduri în fiecare an. În 2020 a stabilit un alt record, atunci când melodia a fost difuzată de puțin peste 17,2 milioane de ori în Ajunul Crăciunului din acel an, iar de atunci continuă să uimească.

În acest an, Mariah s-a luptat cu Brenda Lee pentru titlul de “Regina Crăciunului” și, pentru prima dată de la începutul domniei lui Mariah, Brenda a ocupat locul 1 în topul Billboard Hot 100 timp de o săptămână, în perioada premergătoare Crăciunului.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO. Furtuna din Texas a provocat mai mulți morți

Furtunile au omorât mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...
Ultima oră
Pe aceeași temă