22.8 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSpecialSteven Seagal a cumparat o rochie creata de Rita Muresan

Steven Seagal a cumparat o rochie creata de Rita Muresan

Cea de-a cincea editie a Fashion TV Summer Festival 2005 desfasurata in perioada 29-30 iulie a reunit, la Club Melody din Mamaia, cele mai cunoscute marci romanesti de haine si lenjerie.

Pe langa designeri vestimentari consacrati precum Catalin Botezatu, Rita Muresan, Danielle Collection, George Hosbota sau Laura Olteanu, la eveniment au luat parte debutanti in domeniu, specialisti in hair styling si make up si peste 100 de modele de la cele mai importante agentii de modele din Romania. In cadrul aceluiasi eveniment s-a desfasurat si concursul international de modele Fashion TV Model Awards. Din cadrul evenimentului nu au lipsit nici evenimentele caritabile. Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor din Romania au organizat o licitatie cu scopul de a ajuta sinistratii din zonele afectate de inundatii. Astfel designerii le-au oferit tinute vestimentare care au fost licitate de cei prezenti in sala.

O ora pe intuneric

Daca in prima seara show-ul a inceput cu o ora intarziere, organizatorii si-au propus ca in cea
de-a doua seara spectacolul sa inceapa la ora anuntata: 22. Ghinion insa. Cu cateva minute inainte de ora 22, o pana de curent a paralizat intreaga statiune timp de o ora, lasand invitatii sa astepte in intuneric. Printre invitatii care au asteptat cuminti sa se rezolve defectiunea s-a aflat si Sonique, venita special sa mixeze la petrecerea de dupa spectacol. Cinci discuri de platina in anul 2000, cea mai buna cantareata a anului, nominalizare pentru Cel mai bun DJ al anului, cam asa ar suna in cateva cuvinte descrierea lui Sonique, recunoscuta de Guinness Book drept prima femeie care a ocupat trei saptamani consecutiv numarul 1 in topuri. Asteptarea insa a meritat deoarece, o data cu aprinderea luminii, si-a facut aparitia in club Steven Seagal. Afland de la Fashion TV ca la Summer Festival 2005 va avea loc o licitatie in scop caritabil, actorul a tinut mortis sa fie prezent la eveniment. Mai mult de atat, acesta a oferit 45.000.000 lei pentru una din tinutele vestimentare, o rochie creata de Rita Muresan.

600.000.000 lei pentru creatia lui Botezatu

Dintre cei zece designeri romani care au donat creatii vestimentare pentru licitatie, de cel mai mare succes s-a bucurat o rochie a lui Catalin Botezatu, pentru care s-au „batut” omul de afaceri Irinel Columbeanu si un reprezentant al lui Nicu Gheara.
In final cei doi au cazut de acord la 600.000.000 lei, suma pe care au impartit-o in doua. Pe langa creatiile vestimentare licitate au fost donate si alte sume, dintre care cea mai mare, de 5.000 USD, a fost oferita de Nicu Gheara si Adrian Mutu.

Cele mai citite

Veteran de război în vârstă de 96 de ani, vizitat de ministrul Apărării și ambasadoarea Statelor Unite în România

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, și ambasadoarea Statelor Unite în România, Kathleen Kavalec, l-au vizitat luni, 7 octombrie, pe generalul-maior în retragere Gheorghe Călin,...

Netanyahu la un an de la atacul Hamas: „ Vom continua lupta”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a promis luni seara compatrioţilor săi că va continua lupta până la atingerea obiectivelor de război stabilite de guvernul său,...

Iulia Scântei, judecător CCR, opinie separată față de ceilalți judecători în cazul Șoșoacă

Curtea Constituţională nu are atribuţia de a verifica comportamentul, opiniile, afirmaţiile sau atitudinile unui candidat la alegerile prezidenţiale, toate acestea fiind aspecte de natură...
Ultima oră
Pe aceeași temă