16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăVideoVIDEO. Dacă Trump nu ar mai fi candidat la președinție, Biden susține...

VIDEO. Dacă Trump nu ar mai fi candidat la președinție, Biden susține că nici el nu ar mai fi făcut-o

Președintele Joe Biden a declarat că ar fi putut să renunțe la candidatura pentru alegerile din 2024 dacă nu s-ar fi confruntat cu Donald Trump, deoarece republicanul reprezintă o amenințare pentru Statele Unite.

Președintele Joe Biden a declarat, marți, că nu ar mai fi candidat pentru președinție în 2024 dacă Donald Trump nu ar fi intrat în cursă.

“Dacă Trump nu ar fi candidat, nu sunt sigur că aș fi candida. Nu-l putem lăsa să câștige”, au fost declarațiile lui Biden.

Comentariile lui Biden vin în contextul în care chiar și votanții democrați convinși și-au exprimat îngrijorarea în sondajele recente cu privire la vârsta președintelui.

La 81 de ani, Biden este cel mai în vârstă președinte din istoria SUA.

Trump a reacționat la comentariile lui Biden în cadrul unei conferințe publice organizate de Fox News în aceeași zi, spunând că “cineva i-a dat o idee despre un subiect de discuție despre care a crezut că va da bine atunci când va vorbi despre asta”.

Trump și Biden s-au confruntat ultima dată pentru Biroul Oval în 2020, după ce Trump a îndeplinit un mandat de președinte între 2017 și 2021.

Asistenții lui Biden consideră din ce în ce mai mult statutul de favorit al lui Trump pentru nominalizarea republicană la președinție ca fiind insurmontabil, potrivit a doi dintre acești democrați care au refuzat să fie numiți.

Sondaje recente au arătat că Trump îl devansează pe Biden în confruntări ipotetice în state cheie și la nivel național.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Vasile Bănescu (BOR): “Victoria lui Nemo (Nimeni), zdrobitoare asupra firescului și insultătoare la adresa Muzicii”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortdoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, comentează în termeni duri finala concursului Eurovision, susținând că ea a reprezentat "Victoria lui...

Cum să calmezi mâncărimea și disconfortul bebelușului tău? Află în cartea VindecaDAI

Afecțiunile pielii sunt îngrijorări normale ale părinților, în primele luni de viață ale bebelușilor și nu numai. Află acum modul natural de vindecare...

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă