20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăPolitică Îmbrânceli în Parlamentul României, înjurături între parlamentarii AUR și USR. "Du-te, băi,...

 Îmbrânceli în Parlamentul României, înjurături între parlamentarii AUR și USR. “Du-te, băi, la tomberonul tău”

Scandalul de miercuri din Parlament a pornit după ce, în plen, reprezentanții AUR au spus că în comunism au fost și lucruri bune, precum sistemul energetic.

Totul a început în momentul în care George Simion a transmis de la tribuna Parlamentului că anii comunismului, pe lângă părțile rele, au avut și părți bune cum ar fi sistemul energetic.

A fost apoi o încăierare cu înjurături şi huiduieli, dar şi cu îmbrânceli, în ziua în care se decide ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu.

“Mă gunoiulele, mă”, îi spunea Dan Tănasă (AUR) deputatului USR Ilie Victor.

În dispută a intervenit și Bogdan Rodeanu, vicelider al grupului USR.

“Ce vii așa spre mine? A pus mâna pe mine, gunoiul ăsta al tău. A pus mâna pe mine, Bogdan. De ce nu te-ai dus la el?”, îi spune Dan Tănasă lui Bogdan Rodeanu.

Scandalul de astăzi vine după ce și în urmă cu două zile spiritele s-au inflamat în Camera Deputaților. Președintele interimar Alfred Simonis și liderul AUR s-au înjurat și amenințat.

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Irina Begu, calificată în turul al treilea la Roma

Irina Begu s-a calificat în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1000 de la Roma, după ce franţuzoaica Oceane Dodin a abandonat...

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind...

Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României. „Cu bucurie în suflete, celebrăm Ziua Independenței Naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă