11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăVideoVIDEO. Aproape 40 de muncitori indieni au fost prinși în tunelul prăbușit

VIDEO. Aproape 40 de muncitori indieni au fost prinși în tunelul prăbușit

Excavatoarele au început să foreze cu utilaje grele pentru a fixa o țeavă de oțel lată care va ajuta la scoaterea a aproape 40 de muncitori indieni blocați într-un tunel prăbușit în nordul Indiei.

Tunelul de 4,5 km, care era în construcție pe o autostradă națională care face parte dintr-o populară rută de pelerinaj hindusă, s-a prăbușit duminică în jurul orei 5:30 a.m în statul Uttarakhand.

Timp de două zile, excavatoarele au îndepărtat molozul pentru a croi o cale de acces pentru a ajunge la muncitori și așteptau livrarea unei țevi largi de oțel care va fi împinsă într-o deschizătură a molozului excavat pentru a-i scoate în siguranță pe muncitori.

În interiorul tunelului se aflau în jur de 50 sau 60 de muncitori, iar aproximativ 10 sau 20 dintre ei au ieșit după ce și-au terminat tura, deoarece erau mai aproape de ieșire, iar restul au rămas blocați după prăbușire, a relatat ziarul Indian Express, citând un muncitor care a reușit să iasă în siguranță.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă