17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSocialEvenimentAtacurile cu drone din Ucraina au oprit traficul în vama din Tulcea

Atacurile cu drone din Ucraina au oprit traficul în vama din Tulcea

Circulaţia prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Isaccea este oprită, în urma atacurilor cu drone din timpul nopţii de pe partea ucraineană a Dunării.

“Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka). Astfel, traficul pe ieşire este redirecţionat către Galaţi Rutier”, informează Garda de Coastă.

Conform sursei citate, cele două bacuri care asigură traversarea de pe un mal pe altul al Dunării sunt ancorate pe partea românească.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă