10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportFotbalDupă trei săptămâni de scandal, Luis Rubiales și-a anunțat demisia

După trei săptămâni de scandal, Luis Rubiales și-a anunțat demisia

Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, suspendat din funcție în urma scandalului izbucnit după ce a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jennifer Hermoso, și-a anunțat demisia.

Rubiales, care a ținut până în ultimul moment de scaunul de la federație, a declarat că a făcut acest gest din grija pe care o poartă fotbalului spaniol. El a demisionat şi din funcţia de vicepreşedinte al UEFA.

Rubiales a declanşat o furtună mediatică după ce a sărutat-o pe gură pe Jenni Hermoso, pe 20 august, la Sydney, la ceremonia de premiere după titlul mondial cucerit de selecţionata feminină a Spaniei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă