21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSocialSindicatul Liber al Navigatorilor anunță că un ofițer român a murit pe...

Sindicatul Liber al Navigatorilor anunță că un ofițer român a murit pe o navă în China decapitat

Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) a anunţat, luni seară, că un ofiţer român a murit pe o navă aflată într-un port din China, după ce două parâme încurcate s-au întins în forţă, lovindu-l atât de puternic încât a fost decapitat, potrivit agerpres.ro.

Reprezentanţii SLN au scris pe pagina de Facebook a sindicatului că pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieţii unui ofiţer român.

“NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forţă lovindu-i casca şi capul. Lovitura a fost aşa de puternică încât capul a fost desprins de corp, decesul survenind pe loc”, a informat SLN.

Conform sursei citate, autorităţile din China şi compania fac investigaţii în privinţa accidentului. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întâmplat şi cine se face vinovat (dacă sunt vinovaţi).

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă