17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăȘtirile zileiOpenAI lansează o versiune a ChatGPT pentru întreprinderile mari

OpenAI lansează o versiune a ChatGPT pentru întreprinderile mari

Liderul în domeniul inteligenței artificiale OpenAI a declarat luni că lansează o versiune a ChatGPT destinată marilor companii, transmite Reuters.

ChatGPT Enterprise oferă mai multă securitate, confidențialitate și acces mai rapid la tehnologia OpenAI, a precizat compania. Printre primii clienți se numără Block, Carlyle și Estee Lauder Companies.

Când OpenAI a lansat ChatGPT, axat pe consumatori, în noiembrie, a declanșat o utilizare frenetică a inteligenței artificiale generative în sarcinile zilnice, de la scris la codare, și a ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi lunar în ianuarie.

Mulți oameni din SUA au folosit ChatGPT pentru a ajuta la sarcini legate de muncă, chiar dacă angajatorii lor descurajează acest lucru, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos.

Odată cu lansarea ChatGPT Enterprise, OpenAI speră că angajatorii vor fi de acord să accepte utilizarea ChatGPT la locul de muncă.

Microsoft oferă deja întreprinderilor acces la ChatGPT prin intermediul serviciului Azure OpenAI, deși pentru a-l utiliza, întreprinderile trebuie să fie clienți ai Azure, platforma de cloud computing a Microsoft.

Abonații ChatGPT Enterprise nu trebuie să se aboneze la Azure, a precizat OpenAI. OpenAI și Microsoft au mai introdus anterior servicii care se suprapun și nu este clar în ce măsură cele două companii concurează pentru clienți.

Întrebat dacă ChatGPT Enterprise concurează cu Microsoft în privința clienților, un purtător de cuvânt al OpenAI a declarat că “clienții pot alege ce platformă este potrivită pentru afacerea lor”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...

Importanța recenziilor online și a prezenței digitale pentru spălătoria ta auto

sursa foto: shutterstock.com În era digitală, succesul unei spălătorii auto poate depinde în mare măsură de recenziile online și de vizibilitatea sa în mediul digital. Află cum...

Cum să calmezi mâncărimea și disconfortul bebelușului tău? Află în cartea VindecaDAI

Afecțiunile pielii sunt îngrijorări normale ale părinților, în primele luni de viață ale bebelușilor și nu numai. Află acum modul natural de vindecare...
Ultima oră
Pe aceeași temă