15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSportFotbalRapid, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Giuleștenii l-au adus pe Andrei...

Rapid, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Giuleștenii l-au adus pe Andrei Borza

Rapid București l-a transferat pe Andrei Borza, de la Farul Constanţa, care a semnat cu giuleștenii un contract valabil pe patru sezoane.

Campion cu formaţia lui Gheorghe Hagi, fundaşul stânga de 17 ani a fost unul dintre oamenii de bază ai Farului în sezonul trecut. Borza a evoluat în 33 de partide, punctând de trei ori şi oferind trei pase de gol.

„Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiţie şi sunt foarte mândru de mine. Suporterii sunt nemaipomeniţi. Stadionul şi suporterii m-au determinat să fac această alegere şi sunt foarte mândru de acest pas”, a spus acesta la prezentarea oficială.

Crescut la Academia Hagi, Borza a evoluat la toate naţionalele de juniori ale României, debutând chiar şi pentru formaţia U21, în meciul cu Spania de la Campionatul European.

Noul fundaş al Rapidului a semnat un contract valabil pe patru sezoane, până în vara anului 2027.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

CSM București, campioana României. „Tigroaicele” au reușit o nouă triplă

CSM București a învins-o sâmbătă pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 30-27, în Sala Apollo din Capitală, în etapa cu numărul 24 din...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă