20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportFotbalCristiano Ronaldo, gol decisiv pentru Al-Nassr. Performanța reușită de saudiți

Cristiano Ronaldo, gol decisiv pentru Al-Nassr. Performanța reușită de saudiți

Starul portughez Cristiano Ronaldo a marcat golul care a adus calificarea echipei sale, Al-Nassr, în finala Cupei Arabe a Cluburilor Campioane, graţie victoriei obţinute în faţa formaţiei irakiene Al-Shorta (scor 1-0), miercuri la Abha (Arabia Saudită).

Ronaldo a înscris în minutul 75 al acestei întâlniri, transformând un penalty acordat pentru un fault în careu asupra senegalezului Sadio Mane, transferat recent de Al-Nassr de la echipa germană Bayern Munchen.

Acesta este al patru gol al atacantului lusitan în cinci meciuri disputate în această competiţie rezervată cluburilor arabe.

Cristiano Ronaldo a avut şi un gol anulat pentru ofsaid, în prima repriză a partidei cu Al-Shorta.

Al-Nassr o va înfrunta pe Al-Hilal, marea sa rivală din campionatul saudit, în finala Cupei Arabe, programată pe 12 august.

Al-Hilal a învins miercuri, cu scorul de 3-1, formaţia saudită Al-Shabab, în cealaltă semifinală a competiţiei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Specialiștii Muzeului Național de Artă al României se alătură grevei din Cultură

Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, afiliat  federației sindicale CulturMedia și confederației Cartel ALFA,  se solidarizează  cu  toți ceilalți colegi ai sindicatelor...

Irina Begu, norocoasa de serviciu. Rybakina s-a retras, iar Dodin a declarat forfait

Irina Begu a obținut o calificare fără probleme în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Roma, în urma abandonului franțuzoaicei Oceane...
Ultima oră
Pe aceeași temă