11.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSocialEvenimentȘofer teribilist, prins circulând cu aproape 100 de km/oră peste viteza legală,...

Șofer teribilist, prins circulând cu aproape 100 de km/oră peste viteza legală, pe autostrada A1

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Harghita a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu viteza de 225 km/oră pe autostrada A1, în judeţul Hunedoara.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, tânărul a fost amendat cu 1.305 lei şi nu mai poate urca la volan timp de patru luni.

„La data de 5 august, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au desfăşurat o amplă acţiune în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră pe A1. (…) În jurul orei 18,30, la km. 401 (zona localităţilor Dobra – Holdea, judeţul Hunedoara), un tânăr în vârstă de 25 de ani, din jud. Harghita, a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 225 de km/ h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii l-au prins şi pe un băiat de 19 ani din judeţul Vaslui, care circula cu 182 km/oră, pe A1, în judeţul Sibiu.

„În jurul orei 09,30, la km. 270 (judeţul Sibiu), pe direcţia Sebeş – Sibiu, un băiat în vârstă de 19 de ani, din judeţul Vaslui, a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 182 de km/ h. Tânărul deţinea permis de conducere de mai puţin 1 an de zile. Şi acest şofer a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile”, precizează reprezentanţii IPJ Sibiu.

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva anunţă că vor continua acţiunile de prevenire.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Hezbollah: Locuitorii strămutați israelieni se pot întoarce acasă dacă se încheie războiul

Şeful grupării insurgente libaneze Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, a declarat luni că locuitorii din nordul Israelului care s-au refugiat în alte zone din ţară...

Florin Piersic, mesaj de ultim moment: „Sunt viu”

Actorul Florin Piersc, internat în spital cu mai multe probleme de sănătate, a transmis, luni seară, un prim mesaj. El spune că e „viu”,...

SUA fac „tot ce este omenește posibil” pentru a furniza rapid arme Ucrainei

Statele Unite(SUA) fac "tot ce este omeneşte posibil" pentru a furniza rapid arme Ucrainei, care se confruntă cu o nouă ofensivă rusă, a declarat...
Ultima oră
Pe aceeași temă