19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăȘtirile zilei,,Câinii roşii“ au votat la Botoşani

,,Câinii roşii“ au votat la Botoşani

Aflaţi la Botoşani pentru a susţine, luni, meciul din etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1 de fotbal, jucătorii dinamovişti au mers, duminică dimineaţă, la o secţie de votare de la Liceul de Artă “Ştefan Luchian” din Botoşani pentru a-şi exprima dreptul de vot.

“Nu contează dacă eşti fotbalist sau ai altă meserie. Merg să votăm, să ne spunem părerea”, a declarat tehnicianul Mircea Rednic.

La rândul său, căpitanul dinamovist Dan Nistor susţine că a votat atât pentru Parlamentul European, cât şi referendum, însă speră ca votul său şi al colegilor săi să conteze.

“E foarte important votul pentru ţară, pentru că vrem să se facă ceva. Suntem într-o cădere destul de urâtă şi vrem să fie bine pe viitor. Am votat şi pentru referendum şi sper să ţină cont cineva de el”, a afirmat Nistor.

Partida FC Botoşani- Dinamo este programată a se disputa luni seară, de la ora 21.00, pe Stadionul Municipal din Botoşani.

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă