15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportRaliuSimone Tempestini, victorios în Raliul Maramureşului

Simone Tempestini, victorios în Raliul Maramureşului

Simone Tempestini a câştigat Raliul Maramureşului, etapa a treia a Campionatului Naţional de Raliuri.

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Porsche 997 RGT) s-a impus cu timpul total de 01 h 12 min 05 sec 3/10, fiind urmat de Sebastian Barbu/Teodor-Gabriel Găină (Skoda Fabia Rally 2 E), la 50 sec 4/10, şi de Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Skoda Fabia Rally 2), la 55 sec 8/10. Bogdan Marişca s-a impus la ediţiile din 2005 şi 2007.

Echipajul Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă (Skoda Fabia Rally 2) a încheiat pe poziţia a patra, la 58 sec 9/10, iar foştii liderii ai clasamentului CNRB, fraţii Norbert şi Francesca Maior (Peugeot 208 Rally 4), au terminat pe cinci, la 01 min 46 sec 9/10.

Tempestini, campion național en titre, a concurat cu modelul Porsche 997 RGT, care i-a adus victoria etapa trecută în Raliul Argeșului. 

Datorită acestei victorii, Tempestini, care anul trecut s-a clasat pe locul secund în Maramureş, este noul lider al clasamentului general al piloţilor.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...
Ultima oră
Pe aceeași temă