23.4 C
București
luni, 8 iulie 2024
AcasăSportFotbalLeii din Bănie au „deraiat” Rapidul. Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2...

Leii din Bănie au „deraiat” Rapidul. Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 în Giulești

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid cu scorul de 3-2, luni seara, în Giuleşti, în ultimul meci din etapa a 9-a a play-off-ului.

Universitatea a obţinut o victorie spectaculoasă cu Rapid, deşi a jucat o repriză în zece oameni, iar Rapid a avut două penalty-uri.

Giuleștenii au deschis scorul prin croatul Marko Dugandzic (33 – penalty), după un henţ comis în careu de Gjoko Zajkov.

Universitatea e egalat în finalul primei reprize, tot din penalty, prin Andrei Ivan (43), după un fault comis de Cristian Săpunaru asupra sa. Lovitura de pedeapsă a fost repetată, dar Ivan a transformat şi a doua oară.

Craiovenii au rămas în zece oameni în minutul 47, când Mihai Căpăţînă a primit al doilea cartonaş galben.

Oltenii au reuşit să înscrie în inferioritate numerică, prin acelaşi Ivan (52), după o angajare venită de la Jovan Markovic. Marko Dugandzic a restabilit egalitatea în minutul 59, tot din penalty, după un henţ comis de Alexandru Creţu.

Universitatea a mai înscris o dată în zece oameni, pe un contraatac purtat de Alexandru Creţu (65), la care rapidiştii au acuzat faptul că Funsho Bamgboye era accidentat în marginea careului oaspeţilor după o contră, iar craiovenii nu au oprit jocul.

Până la final, Rapid şi-a mai creat câteva ocazii de egalare, dar portarul Laurenţiu Popescu a avut câteva intervenţii inspirate, iar meciul s-a încheiat cu victoria elevilor lui Neagoe.

După acest succes, Universitatea păstrează astfel şanse la locul al treilea, însă are nevoie de o victorie în ultima etapă cu Sepsi OSK, cu condiția ca CFR Cluj să nu obţină mai mult de un punct cu Farul.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

România se pregătește de o nouă minivacanță: câte zile libere urmează?

Românii se vor bucura, în doar câteva săptămâni, de o nouă minivacanță în care se pot relaxa Românii vor avea încă o minivacanță luna viitoare,...

Șoc electoral în Franța: partidul lui Le Pen cade răpus de stânga franceză (Exit-poll)

Partidul lui Marine Le Pen se prăbușește pe locul 3, după primele estimări de la ieșirea de la urne Alianța de stânga și centriștii...

Numărul investitorilor români din piața imobiliară din Dubai, în creștere cu 40%, în ultimii trei ani

Dubai, cunoscut pentru cea mai înaltă clădire din lume, dar și pentru construcțiile sale grandioase și cosmopolite, era, până nu de mult, o destinție...
Ultima oră
Pe aceeași temă