11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalManchester United, răpusă dramatic de echipa antrenată de un fost jucător de...

Manchester United, răpusă dramatic de echipa antrenată de un fost jucător de la CFR Cluj

Brighton a învins-o dramatic pe Manchester United, cu scorul de 1-0, joi seara, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a 28-a a Premier League.

Unicul gol al echipei antrenate de Roberto de Zerbi, fostul jucător al formaţiei CFR Cluj, a fost înscris de argentinianul Alexis Mac Allister (90+9 – penalty). Campionul mondial a marcat după un henţ comis în careu de Luke Shaw şi semnalat de arbitrajul video.

Victoria „pescăruşilor” vine la 11 zile după ce Manchester United a eliminat-o pe Brighton, la loviturile de departajare, din semifinalele Cupei Angliei.

United, cu patru puncte în plus şi un meci mai puţin faţă de Liverpool, este bine plasată în cursa pentru calificarea în Liga Campionilor.

Cu aceste trei puncte, Brighton urcă pe locul şase, care duce în grupele Europa League, având şi două meciuri mai puţin decât rivalele Liverpool, Aston Villa sau Tottenham.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă