12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportFotbalManchester United, răpusă dramatic de echipa antrenată de un fost jucător de...

Manchester United, răpusă dramatic de echipa antrenată de un fost jucător de la CFR Cluj

Brighton a învins-o dramatic pe Manchester United, cu scorul de 1-0, joi seara, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a 28-a a Premier League.

Unicul gol al echipei antrenate de Roberto de Zerbi, fostul jucător al formaţiei CFR Cluj, a fost înscris de argentinianul Alexis Mac Allister (90+9 – penalty). Campionul mondial a marcat după un henţ comis în careu de Luke Shaw şi semnalat de arbitrajul video.

Victoria „pescăruşilor” vine la 11 zile după ce Manchester United a eliminat-o pe Brighton, la loviturile de departajare, din semifinalele Cupei Angliei.

United, cu patru puncte în plus şi un meci mai puţin faţă de Liverpool, este bine plasată în cursa pentru calificarea în Liga Campionilor.

Cu aceste trei puncte, Brighton urcă pe locul şase, care duce în grupele Europa League, având şi două meciuri mai puţin decât rivalele Liverpool, Aston Villa sau Tottenham.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Românii sunt invitați să se angajeze în armată, într-un moment de criză internațională. Un soldat profesionist câștigă peste 5000 de lei net

Deși nu se ia în calcul reintroducerea serviciului militar obligatoriu, Ministerul Apărării Naționale (MApN) va organiza o nouă campanie de recrutare de soldați și...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Ciucă și Ciolacu caută alt candidat pentru Primăria Capitalei, în locul lui Cîrstoiu

Liderii PNL și PSD, în frunte cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, sunt reuniți la Palatul Victoria, unde caută un alt candidat la Primăria...
Ultima oră
Pe aceeași temă