17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSepsi și CFR, egal spectaculos în epilogul etapei

Sepsi și CFR, egal spectaculos în epilogul etapei

Sepsi OSK și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2, pe terenul de la Sfântu Gheorghe, în ultimul meci din etapa a 29-a a Ligii 1.

Gazdele au deschis scorul prin fundaşul maghiar Mark Tamas (10), aflat la prima sa reuşită în Superligă.

Trupa lui Dan Petrescu a reacționat rapid și a întors scorul până la pauză, prin golurile semnate de Yuri Matias (32) şi Rangelo Janga (36).

În mitanul secund, Sepsi a forțat, iar ocaziile lui Tudorie și Ninaj au prevestit golul egalizator marcat de atacantul slovac Pavol Safranko (73).

Echipa lui Cristiano Bergodi este pe locul șase, cu două puncte avans față de U Craiova 1948, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne pe poziția secundă, la un singur punct distanță de liderul Farul.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă