12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalFOTO. Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială a făcut senzație...

FOTO. Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială a făcut senzație la Paris

Cea mai sexy fană de la Cupa Mondială, Ivana Knoll, a făcut senzație cu ultima ei postare pe Instagram, dar fanii nu au putut să nu fie distrași de ceea ce se petrecea pe fundal.

Fosta Miss Croația, care anul trecut a devenit o adevărată vedetă în Qatar, unde a fost numită cea mai sexy fană a Cupei Mondiale de fotbal, a fost surpinsă în weekend pe stadionul Parc des Princes din Paris.

Ivana a fost fotografiată de fanii lui PSG asistând la partida câștigată de Messi și compania cu scorul de 4-2 în fața celor de la Nantes.

Ea a făcut două fotografii înainte ca meciul să înceapă, pe care le-a încărcat ulterior pe Instagram, unde are 3,5 milioane de urmăritori.

Sursă foto: Instagram

Dar fanii au fost distrași de doi bărbați care își făceau un selfie pe fundalul fotografiilor ei, în timp ce o altă pereche zâmbea pentru cameră. Unul dintre ei a comentat: „Lol oamenii din fundal haha”. Un al doilea a scris: „Oamenii din spate”, iar un al treilea a reluat: „Oamenii din spate hahaha”.

„Toată lumea se uită la tine”, a evidențiat un al patrulea, în timp ce alt fan a glumit: „Tipul din spate știe ce face”.

Din păcate, călătoria lui Ivanei în capitala Franței a început prost săptămâna trecută, când a fost jefuită la scurt timp după ce a ajuns. Din fericire, bruneta a ieșit nevătămată din incident.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă