12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalBiden: "Vreau să fiu președintele tuturor!"

Biden: “Vreau să fiu președintele tuturor!”

Președintele SUA, Joe Biden, s-a întâlnit sâmbătă (11 februarie) cu guvernatorii statelor țării, în cadrul unui dineu organizat de el și de prima doamnă Jill Biden la Casa Albă.

Adresându-se celor prezenți înainte de masă, președintele SUA a declarat că lucrează pentru toți americanii, îndemnând ambele părți să lucreze împreună.

“Am spus că vreau să fiu președinte pentru toată lumea, nu doar pentru statele albastre sau pentru cele roșii, ci pentru toată lumea”, a spus Biden.

“Cred că, atunci când lucrăm împreună, suntem capabili să facem lucruri”.

Acorduri bipartizane precum Legea privind infrastructura ar “reconstrui țara în următorii zece ani”, a contiuat el.

Printre participanții la dineu s-au numărat vicepreședintele Kamala Harris, guvernatori de stat și partenerii lor, precum și consilieri ai președintelui.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă