10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleAnimaţia „Singuri acasă 2”, debut pe primul loc în box office-ul românesc...

Animaţia „Singuri acasă 2”, debut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart şi Harrison Ford, a fost vizionat de 21.844 de spectatori şi a generat încasări de 501.302 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

„Dark Phoenix”, regizat de Simon Kinberg, cu Sophie Turner, Jennifer Lawrence şi Jessica Chastain în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a doua a clasamentului, după ce, în al doilea weekend de la debut a fost vizionat de 14.887 de spectatori şi a generat încasări de 382.398 de lei.

Şi lungmetrajul de aventuri „Aladdin” al lui Guy Ritchie şi-a menţinut locul în top. Clasat pe trei, filmul cu Will Smith în distribuţie a generat încasări de 287.785 de lei în al patrulea weekend de la premieră.

Lungmetrajul live-action „Pokémon Detectiv Pikachu”, pentru care şi-a împrumutat vocea Ryan Reynolds, a coborât trei locuri, până pe patru, după ce, în al doilea weekend de la premieră a fost vizionat de 12.288 de spectatori şi a generat încasări de 256.193 de lei.

Filmul SF „Godzilla II: Regele monştrilor/ Godzilla: King of the Monsters”, regizat de Michael Dougherty, cu Millie Bobby Brown, Bradley Whitford şi Vera Farmiga în distribuţie, a coborât un loc, până pe cinci. În al treilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, filmul a fost vizionat de 8.216 spectatori şi a generat încasări de 187.086 de lei.

„John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a şasea, în coborâre un loc, după ce, în al cincilea weekend, a fost vizionat de 5.343 de spectatori şi a generat încasări de 121.274 de lei.

Drama „Parking”, regizată de Tudor Giurgiu după romanul „Apropierea” al scriitorului Marin Mălaicu-Hondrari, a debutat pe locul al şaptelea. Filmul cu Mihai Smărăndache, Belén Cuesta şi Ariadna Gil în distribuţie a generat încasări de 96.744 de lei şi a fost vizionat de 6.826 de spectatori.

Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a opta, cu încasări de 74.520 de lei, în al şaselea weekend de la debut.

Drama horror „Ma”, cu Octavia Spencer în rol principal, a coborât trei locuri, până pe nouă. În al doilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 3.547 de spectatori şi a generat încasări de 69.784 de lei.

Povestea de dragoste „Şi Soarele e o stea/ The Sun Is Also a Star”, cu Yara Shahidi şi Charles Melton în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe zece. În al doilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 69.136 de lei.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă