21 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăPoliticăExplicațiile AUR, după imaginile cu ipocrizia de la un protest al formațiunii...

Explicațiile AUR, după imaginile cu ipocrizia de la un protest al formațiunii politice, publicate de RL

Reprezentanții AUR confirmă că ei au organizat protestul dintr-o benzinărie OMV din Focșani, duminica trecută, dar se dezic de taximetristul care și-a alimentat automobilul, după încheierea manifestației, așa cum a arătat “România liberă”.

George Badiu, deputat AUR de Vrancea, spune că respectivul taximetrist a încercat să le discretiteze acțiunea de protest.

“Acel taximetrist nu ne susține. A postat în trecut mai multe mesaje pe platformele de socializare, în care încuraja oamenii să nu voteze AUR. A încercat să ne strice mai multe acțiuni. Noi nu avem treabă cu el. A venit la finalul protestului și a alimentat. Este modul în care nu am ales să protestăm. Noi alimentăm cu câte 50 – 40 de bani, ca să nu se spună că ținem pompa blocată și să vină Jandarmeria să ne amendeze”, ne-a declarat Badiu.

Argumentul deputatului AUR, conform căruia taximetristul a venit la finalul protestului în benzinărie și nu a participat la acțiune nu stâ însă în picioare.

Imaginile publicate de “România liberă” arată că taxiul se află printre primele automobile aflate în benzinărie și are portiera din parte șoferului deschisă pentru a se putea auzi cântece patriotice de la CD player.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Inteligența artificială și automatizarea transformă diverse domenii, dar contabilii rămân esențiali, potrivit unui expert ASE

Tehnologiile emergente, precum inteligența artificială, roboții și softurile complexe, pătrund rapid în tot mai multe sectoare de activitate. Dacă în unele cazuri, acestea eficientizează...

Semnele potrivit cărora americanii se străduiesc să ţină pasul cu facturile declanşează alarma pe Wall Street

Săptămâna trecută, acțiunile companiilor de creditare a consumatorilor au scăzut semnificativ, după ce directorii au semnalat dificultăți în plățile efectuate de debitorii cu venituri...

Aproape 1,5 milioane de apeluri la 112, abuzive sau eronate în 2024. Un ieșean a sunat de peste 15.000 de ori

În anul 2024, sistemul de urgență 112 din România a recepționat peste 1,5 milioane de apeluri eronate sau abuzive, conform unui raport al Serviciului...
Ultima oră
Pe aceeași temă