12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăOp & EdOpiniiUn Ciucu(r) pe capul lui Nicușor

Un Ciucu(r) pe capul lui Nicușor

L-am văzut pe primarul Nicușor Dan dând declarații în fața jurnaliștilor, de la încă un târg amărât de Crăciun.

Nesimțirea lui Grinch este mai mică anul acesta: măcar nu ne mai cere taxă de intrare la nimic, cum s-a întâmplat la Universitate, în 2021.

Nu l-am văzut pe edil nici la această “sărăcie” – termenul folosit de mulți bucureșteni care au vizitat târgul – cu fes de Moș Crăciun, dar un Ciucu(r) tot stă pe capul său.

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, se vede în ascensiune și îl tot atacă pe Dan, sperând neoficial la funcția de primar general.

Sectorul 6 stă cel mai prost, dintre toate sectoarele Capitalei, la reabilitarea blocurilor și Ciucu spune că anveloparea nu este o prioritate.

La cum arată Centrul Istoric al Capitalei, de un primar cu viziunea lui Ciucu e nevoie?!

Face și Nicușor Dan o treabă la fel de bună.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă