26.5 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 3 septembrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiPrinศ›ul moศ™tenitor saudit รฎncurajeazฤƒ echipa naศ›ionalฤƒ a Arabiei Saudite รฎnaintea Cupei Mondiale

Prinศ›ul moศ™tenitor saudit รฎncurajeazฤƒ echipa naศ›ionalฤƒ a Arabiei Saudite รฎnaintea Cupei Mondiale

Prinศ›ul moศ™tenitor saudit, Mohammed bin Salman, s-a รฎntรขlnit cu echipa de fotbal a Arabiei Saudite, duminicฤƒ (23 octombrie), รฎncurajรขnd-o รฎnainte de a participa la Cupa Mondialฤƒ FIFA Qatar 2022.

ย โ€ž รŽn primul rรขnd, felicitฤƒri pentru calificare โ€“ jucฤƒtorilor echipei, celor din conducerea echipei… ศ˜tiu cฤƒ grupa noastrฤƒ este dificilฤƒ la Cupa Mondialฤƒ, ศ™i nimeni nu se aศ™teaptฤƒ sฤƒ cรขศ™tigฤƒm sau chiar sฤƒ remizฤƒm, aศ™a cฤƒ ceea ce vreau sฤƒ vฤƒ spun este sฤƒ fiศ›i confortabili, sฤƒ jucaศ›i ศ™i sฤƒ vฤƒ bucuraศ›i de turneuโ€, a spus Bin Salman, potrivit Reuters.

Arabia Sauditฤƒ va juca รฎn Grupa C, รฎnfruntรขndu-se cu Argentina, Mexic ศ™i Polonia.

Aceasta este a ศ™asea participare a naศ›ionalei Arabiei Sauditฤƒ la Cupa Mondialฤƒ.

Prinศ›ul moศ™tenitor saudit, Mohammed bin Salman, a รฎncurajat echipa naศ›ionalฤƒ de fotbal a Arabiei Saudite, mai ales cฤƒ nimeni nu le dฤƒ multe ศ™anse pentru a trece de grupa รฎn care au picat.

Arabia Sauditฤƒ va gฤƒzdui Jocurile Asiatice de Iarnฤƒ din 2029

Arabia Sauditฤƒ a cรขศ™tigat licitaศ›ia pentru organizarea Jocurilor Asiatice de Iarnฤƒ din 2029. Jocurile vor avea loc la Trojena, Neom.

Arabia Sauditฤƒ va gฤƒzdui Jocurile Asiatice de Iarnฤƒ รฎn 2029, รฎn munศ›ii din apropierea proiectului de oraศ™ futurist Neom, รฎn valoare de 500 de miliarde de dolari.

Neom face parte din planul naศ›ional de dezvoltare Vision 2030 al regatului, รฎn care prinศ›ul Mohammed bin Salman a investit sute de miliarde de dolari, cu scopul de a transforma economia sauditฤƒ, de a crea locuri de muncฤƒ pentru cetฤƒศ›eni ศ™i de a reduce dependenศ›a de petrol.

Consiliul Olimpic al Asiei a ales marศ›i candidatura sauditฤƒ ce se concentreazฤƒ pe Trojena care este planificatฤƒ sฤƒ devinฤƒ o staศ›iune de schi pe tot parcursul anului 2026.

โ€žDeศ™erturile ศ™i munศ›ii din Arabia Sauditฤƒ vor fi รฎn curรขnd un teren de joacฤƒ pentru sporturile de iarnฤƒ!โ€, a declarat OCA รฎntr-un comunicat รฎn care ศ™i-a anunศ›at decizia.

Ministrul saudit al sporturilor, prinศ›ul Abdulaziz bin Turki Al-Faisal, a declarat cฤƒ proiectul sporturilor de iarnฤƒ din regat โ€žsfideazฤƒ percepศ›iaโ€ รฎntr-o prezentare a planului รฎn faศ›a membrilor OCA.

โ€žTrojena este viitorul vieศ›ii la munteโ€, a spus ministrul despre o regiune descrisฤƒ ca fiind o suprafaศ›ฤƒ de aproximativ 60 de kilometri pฤƒtraศ›i la o altitudine cuprinsฤƒ รฎntre 1.500 ศ™i 2.600 de metri.

Megaproiectul Neom este finanศ›at de Fondul de Investiศ›ii Publice.

Se aศ™teaptฤƒ o campanie pentru gฤƒzduirea Cupei Mondiale de fotbal din 2030, cu o ofertฤƒ fฤƒrฤƒ precedent din trei continente, inclusiv Egipt ศ™i Grecia.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Ce surprizฤƒ! Toate drumurile duceau รฎn Arabia Sauditฤƒ, dar Victor Osimhen ajunge รฎn Turcia

Ce rฤƒsturnare de situaศ›ie! Dupฤƒ ce toatฤƒ vara s-a speculat cฤƒ Victor Osimhen ar fi tot mai aproape de Arabia Sauditฤƒ, se pare cฤƒ...

Este amnistia fiscalฤƒ o mฤƒsurฤƒ eficientฤƒ de a aduce bani la buget? Ce spun analiศ™tii

Guvernul a decis sฤƒ anuleze datoriile la stat ศ™i penalitฤƒศ›ile pentru contribuabili, รฎntr-o รฎncercare de a reduce deficitul bugetar ศ™i a รฎncuraja plata impozitelor...

Fondurile de pensii private Pilon II au vรขndut รฎntr-o lunฤƒ 80% din acศ›iuni ale Fondului Proprietatea

Cumpฤƒrฤƒtorii au fost investitori din retail care au ajuns รฎntr-o lunฤƒ, de la 24,2% la 25,5% din capitalul social al Fondului Proprietatea Aripi, BCR Pensii,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ