18.9 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSocialCrimă șocantă: Și-a ucis soția cu sânge rece în prezența copilului

Crimă șocantă: Și-a ucis soția cu sânge rece în prezența copilului

Un bărbat de 53 de ani a fost reținut de polițiști sâmbătă seara, după ce și-a ucis soția de 49 de ani. Apelul la 112 a fost dat de copilul în vârstă de 14 ani.

Crima șocantă s-a petrecut în orașul Pantelimon. Potrivit IPJ Ilfov, la fața locului s-au deplasat imediat polițiști orașului Pantelimon pentru activitățile specifice din competență, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei.

În imobil au fost găsiți copilul minor și soțul victimei, în vârstă de 53 de ani, acesta din urmă aflându-se în prezent în custodia polițiștilor, potrivit sursei citate.

În cauză, a fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități specifice.

La fața locului s-au deplasat si polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Farul – Universitatea Craiova 3-3. Remontada de senzație la Ovidiu! „Marinarii” ratează cupele europene

Farul Constanţa a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 3-3, după ce în minutul 72 conducea cu 3-0. Eroul oltenilor a fost...

Ministrul Agriculturii: Asigurarea unui buget consistent este esențial pentru viitoarea PAC

Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi fermierii din Uniunea Europeană, este esenţială...

SUA fac „tot ce este omenește posibil” pentru a furniza rapid arme Ucrainei

Statele Unite(SUA) fac "tot ce este omeneşte posibil" pentru a furniza rapid arme Ucrainei, care se confruntă cu o nouă ofensivă rusă, a declarat...
Ultima oră
Pe aceeași temă