19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăVideoVIDEO: David Beckham stă la coadă pentru a-și lua rămas bun de...

VIDEO: David Beckham stă la coadă pentru a-și lua rămas bun de la Regină

Fostul fotbalist britanic David Beckham a stat la coadă alături de zecile de mii de oameni care așteptau să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta.

Beckham a spus că toată lumea a fost acolo pentru a o sărbători pe Regină, descriind experiența de la coadă ca fiind una “specială”.

Fostul jucător de la Manchester United și Real Madrid a spus că a mâncat Sherbert Lemons, o dulceață clasică britanică tare, și gogoși în timp ce aștepta la coadă.

Coada kilometrică de persoane îndoliate care așteptau să o vadă pe suverana înmormântată, a fost închisă temporar vineri, după ce a crescut până la maximă capacitate.

Oameni de toate vârstele și din toate mediile sociale și-au prezentat omagiile regretatei regine, alăturându-se unei cozi bine organizate care se întinde de-a lungul malului sudic al Tamisei, apoi peste râu, până la Westminster Hall din Parlament.

Dar la mijlocul zilei, coada a devenit pur și simplu prea mare – o mărturie a respectului și afecțiunii publicului pentru regină, care a murit în Scoția la 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 70 de ani.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă