15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSocialAccident cu 10 victime pe DN 1

Accident cu 10 victime pe DN 1

Zece persoane, între care șase copii și patru adulți, au fost implicate într-un accident rutier, duminică, pe DN 1, între Perșani și Vlădeni, în județul Brașov. 

Accidentul s-a produs între două mașini, pe DN 1, între localitățile Perșani și Vlădeni, anunță ISU Brașov. În ambele autoturisme se aflau 10 persoane, dintre care șase copii și patru adulți.

„Până în momentul de față, trei dintre cele 10 persoane (doi copii și un adult) vor fi transportate la spital. Toate cele trei victime sunt conștiente”, arată ISU Brașov.

La fața locului s-au deplasat trei achipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs ca urmare a unei depășiri neregulamentare. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Germania și aliații acuză Rusia de atacuri cibernetice de amploare

Germania a acuzat Rusia că a lansat atacuri cibernetice asupra firmelor sale de apărare și aerospațiale, precum și asupra unor ținte din alte țări,...
Ultima oră
Pe aceeași temă