16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiTânăr de 16 ani reținut. A încercat să introducă în România droguri...

Tânăr de 16 ani reținut. A încercat să introducă în România droguri de mare risc

Poliția Română transmite că a fost reținut un băiat de 16 ani din Târgu Mureș. Acesta a încercat să introducă în România droguri de mare risc.

„La data de 16 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de mare risc. Astfel, la data de 19 august 2022, poliţiştii BCCO Târgu Mureş – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT- ST Târgu Mureş, au realizat o acţiune, în urma căreia a fost depistat un tânăr, de 16 ani, din Târgu Mureş, care avea asupra lui un colet, ce conţinea 83,7 grame MDMA (amfetamine – n.red.). De asemenea, au fost descoperite 28 de comprimate susceptibile a fi ecstasy”, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat transmis sâmbătă Agerpres.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă