18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiO mașină a derapat și a intrat pe contrasens direct într-o camionetă...

O mașină a derapat și a intrat pe contrasens direct într-o camionetă – Doi bărbați au murit

Tragedia s-a petrecut între localitățile Geoagiu şi Orăştie. O mașină a derapat și a intrat pe contrasens direct într-o camionetă. Doi bărbați, în vârstă de 38, respectiv 45 de ani, au murit pe loc.

Conform primelor cercetări, se pare că accidentul a avut loc după ce șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj și a pătruns pe sensul opus de mers, direct în camioneta condusă de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Orăștie.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 38 de ani şi a pasagerului de pe locul din dreapta – faţă al autoturismului condus de acesta, un bărbat în vârstă de de 45 de ani, din municipiul Petroşani”, a precizat IPJ Hunedoara.

La faţa locului au intervenit două echipaje de la SMURD şi Ambulanţă, dar, din păcate, victimele prezentau multiple traumatisme craniene şi toracice, iar decesul a fost declarat.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă