17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO: Lăutari și manele chiar la geamul Poliției și SRI din Cluj

VIDEO: Lăutari și manele chiar la geamul Poliției și SRI din Cluj

Sâmbătă, 16 iulie, în jurul orei prânzului, a fost organizată o nuntă în inima Clujului, chiar lângă sediile SRI și IPJ Cluj, pe strada Traian, nr. 27. Lăutarii au cântat pe stradă, chiar la “urechile” ofițerilor SRI, notează știridecluj.

Manele la geamul SRI

Pe strada cu pricina, la câteva străzi de sediile instituțiilor principale ale Clujului, s-a montat un cort, unde nuntașii au scos boxele, iar lăutarii cântau de zor. Într-o Românie normală, ar trebui autorizație pentru orice amenajare pe domeniu public, dar mai mult ca sigur, nuntașii nu știau.

În videoclipul de mai jos, se poate observa că a ieșit o nuntă pe cinste. Nici polițiștii nu au interevenit măcar, cu toate că au sediul la câteva case mai departe de locul faptei.

Nu mai avem respect față de valori și instituțiile de forță ale statului. Nuntă pe stradă nu am mai văzut. Am auzit numai că în unele locuri din sud se practică. Casă de piatră! Ce le pot ura acestor oameni”, a transmis cel care a filmat scenele pentru sursa citată.

YouTube video
Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă