12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Aniversarea războiului - Nord-coreenii arată cum disprețuiesc SUA

VIDEO: Aniversarea războiului – Nord-coreenii arată cum disprețuiesc SUA

Presa de stat nord-coreeană KCNA a difuzat imagini de la o adunare la o expoziție înainte de cea de-a 72-a aniversare a Războiului din Coreea, care a avut loc sâmbătă, spunând că vizitatorii “au jurat răzbunare împotriva imperialiștilor americani” și acuzând Statele Unite de declanșarea războiului din 1950-1953.

Videoclipul, pe care Reuters nu îl poate verifica în mod independent, arată muncitori nord-coreeni, membri ai sindicatelor și oficiali care au vizitat joi Casa de Educație a Clasei Centrale din Pyongyang, examinând exponate legate de Războiul Coreean și propaganda antiamericană, apoi scandând sloganuri antiamericane în aer liber.

Aniversarea de sâmbătă a avut loc pe fondul îngrijorărilor că Pyongyang ar putea efectua al șaptelea test nuclear, despre care oficialii americani și sud-coreeni au declarat că ar putea avea loc “în orice moment”,

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă