17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCaz șocant în județul Botoșani: O fetiță de 15 ani a fost...

Caz șocant în județul Botoșani: O fetiță de 15 ani a fost agresată de tată şi de cei trei fraţi

Caz șocant în județul Botoșani! Un tată împreună cu cei trei fii ai săi au fost arestați preventiv. Aceștia sunt cercetați pentru că și-ar fi agresat sexual fiica, respectiv sora de 15 ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Conform sursei citate, se pare că bărbatul în vârstă de 41 de ani, precum și copiii săi de 20, 19 și 17 ani, din comuna Unțeni, sunt cercetați pentru viol și agresiune sexuală.

“Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani ar fi atins-o în mod frecvent, în zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinţei acesteia. Totodată, în aceeaşi perioadă, cei trei tineri, fraţi cu victima, prin constrângere şi violenţă, ar fi întreţinut în mod frecvent raporturi sexuale cu minora”, a precizat Delia Nenişcu, conform Agerpres.

Cei patru bărbați au fost reținuți cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...
Ultima oră
Pe aceeași temă