12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportFotbalUn mare fotbalist francez va fi prezent la meciul de retragere al...

Un mare fotbalist francez va fi prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Fostul mare fotbalist francez David Trezeguet va juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu, după ce au fost coechipieri la Juventus, au anunţat, marţi, organizatorii Sport Festival.

Trezeguet a fost golgheterul Serie A în 2001, an în care a câştigat şi titlul de cel mai bun jucător din campionatul Italiei.

Şi fostul fundaş portughez Fernando Couto va juca în meciul de retragere al lui Mutu, pe 12 iunie, în cadrul Sports Festival, conform agerpres.ro.
Fernando Couto a fost primul fotbalist care a ajuns la 100 de meciuri jucate în naţionala Portugaliei.

La meciul de retragere al lui Adrian Mutu vor fi prezenți și mai multe din fostele glorii ale României printre care Bogdan Stelea și Adrian Ilie

La meciul de retragere al lui Adrian Mutu au confirmat prezenţa foşti mari fotbalişti români, precum Bogdan Stelea, Laurenţiu Reghecampf, Ionel Dănciulescu, Adrian Ilie, Gabriel Tamaş şi Mirel Rădoi. La eveniment vor participa prieteni şi foşti coechipieri ai celui care a deţinut numărul 10 la echipa naţională, împărţiţi în două echipe, Team Romania şi o selecţionată mondială (World Stars), pe Cluj Arena.

Dintre fotbaliştii care au confirmat deja prezenţa la evenimentul de la Cluj-Napoca se mai numără Alessandro Del Piero, Fabio Cannavaro, Claude Makelele, Tomas Ujfalusi, Paolo Cannavaro, Luca Toni, Sebastien Frey, Dario Dainelli, pentru echipa World Stars, şi Gheorghe Hagi, Adrian Iencsi, Dorin Goian, Daniel Niculae, Marius Niculae, Ionel Ganea şi Ciprian Marica, pentru Team Romania.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Guvernul discută Programul Național de Reformă pe anul 2024

Guvernul Ciolacu are pe ordinea de zi a ședinței din 9 mai 2024 un Memorandum pentru "Aprobarea Programului Național de Reformă 2024", elaborat conform...

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă