19.1 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăȘtirile zileiA murit medicul Naum Ciomu

A murit medicul Naum Ciomu

A murit medicul Naum Ciomu. Anunțul a făcut de clinica la care acesta începuse să profeseze din nou.

„Începem saptamana cu o veste trista Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat in lumea cea fara de dor. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

A fost un luptator, un spirit tanar, un medic cu o experienta si memorie monumentala, un coleg minunat pe care nu-l vom uita.A fost o onoare pentru noi sa ne fie coleg si mentor.Condoleante familiei si celor apropiati !”, a transmis Ghencea Medical Center.

Cazul medicului Ciomu

Pe 31 iulie 2004, doctorului Naum Ciomu i-a fost retras dreptul de liberă practică, șapte luni mai târziu experții de la Institutul de Medicină Legală ”Mina Minovici” concluzionând că Naum Ciomu avea discernământ în momentul operației.

Victima lui Naum Ciomu a primit pe post de despăgubiri suma uriașă de 500.000 de euro, o parte din bani fiind direcționați spre tratamentele medicale absolut necesare.

Apoi, bărbatul și-a achiziționat o casă impunătoare, lângă București, în care s-a mutat cu soția și cu fata lor.

La 16 ani de la nefericitul eveniment, victima, Ion Jiga, acum ajuns la 46 de ani, și-a refăcut viața, potrivit Antena 3.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitãților ilicite, inaugurat în biroul de frontierã Galați-Giurgiulești

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul dintre cele 26 de scanere menite să reducă, în punctele vamale, atât...

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...
Ultima oră
Pe aceeași temă