15.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportFotbalCristiano Ronaldo: Poliția investighează după ce atacantul lui Manchester United a spart...

Cristiano Ronaldo: Poliția investighează după ce atacantul lui Manchester United a spart telefonul unui fan

Poliția din Merseyside investighează o presupusă agresiune după ce atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo a spart telefonul unui fan, scrie BBC.

Imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare, alături de comentarii care susțin că a distrus telefonul în timp ce părăsea terenul după înfrângerea echipei sale cu 1-0 la Everton.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și-a cerut ulterior scuze pe rețelele de socializare.

Poliția din Merseyside a declarat că investighează „rapoartele privind o presupusă agresiune”.

Cristiano Ronaldo a spart telefonul unui fan

„În timp ce jucătorii părăseau terenul de joc la ora 14.30, s-a raportat că un băiat a fost agresat de unul dintre membrii echipei din deplasare”, se arată în raport.

„Anchetele sunt în curs de desfășurare, iar ofițerii colaborează în prezent cu Everton pentru a examina înregistrările CCTV și efectuează anchete extinse cu privire la martori pentru a stabili dacă a avut loc o infracțiune.

„Oricine are informații cu privire la acest incident este rugat să contacteze biroul de social media al poliției Merseyside prin Twitter MerPolCC sau centrul de contact al poliției Merseyside de pe Facebook, citând numărul de referință 228 din 9 aprilie 2022.”

Manchester United a declarat că este la curent cu „un presupus incident” și că va „coopera cu orice anchetă a poliției”.

„Nu este niciodată ușor să faci față emoțiilor în momente dificile precum cel cu care ne confruntăm”, a declarat internaționalul portughez Ronaldo.

„Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoși, răbdători și să dăm un exemplu pentru toți tinerii care iubesc acest joc frumos. Aș dori să îmi cer scuze pentru ieșirea mea și, dacă este posibil, aș dori să îl invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, ca semn de fair-play și sportivitate”, declară Cristiano Ronaldo.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România, cea mai ridicată inflație din UE pentru a șasea lună consecutiv

Rata anuală a inflației în Uniunea Europeană a scăzut în luna august la 2,4%, de la 2,8% în iulie, conform datelor publicate miercuri de...

Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați de la Asia Express 2024

În ediția din 19 septembrie a emisiunii „Asia Express 2024,” Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați după ce au terminat pe ultimul...

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a suferit o pierdere imensă. Ana Karina Schneider s-a stins din viață

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a suferit o pierdere profundă cu decesul conf. univ. dr. habil. Ana-Karina Schneider, o personalitate remarcabilă în domeniul Literaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă