34 C
București
duminică, 30 iunie 2024
AcasăSportFotbalPatru jucători ai Naționalei, pozitivi la testarea COVID, după meciul cu Grecia

Patru jucători ai Naționalei, pozitivi la testarea COVID, după meciul cu Grecia

Patru jucători ai echipei naţionale de fotbal a României au fost testaţi pozitiv la COVID-19, împreună cu un membru al staff-ului, în urma testării PCR, după meciul amical cu Grecia.

Aceasta, în condiţiile în care la testările PCR premergătoare intrării în cantonament toate rezultatele au fost negative, anunţă Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase, alături de secundul Florin Constantinovici, au ieşit din programul tricolorilor şi au intrat în izolare.

În plus, mai mulţi jucători acuză în continuare simptome de viroză respiratorie sau gripă şi nu se pot pregăti normal.

Jucătorii chemați la națională în locul celor cu COVID

În acest context, au fost convocaţi de urgenţă Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, şi Darius Olaru (FCSB).

Naţionala României, învinsă seara trecută de Grecia cu 1-0, pe Stadionul Steaua, va juca marţi un nou meci amical, în deplasare, cu Israelul (Netanya, ora 20:45).

Naționala pregătită de Eduard Iordănescu a avut probleme din cauza COVID-19 și înainte de partida contra elenilor.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Alegeri în Franţa: Aproape 50 de milioane de francezi, așteptați la cel mai important scrutin al ultimelor decenii, nu doar pentru Franța, ci și...

Aproape 50 de milioane de alegători francezi sunt așteptați astăzi la urne, în primul tur al alegerilor parlamentare anticipate, care ar putea introduce primul...

Bacalaureat 2024: Peste 134.000 de candidaţi, aşteptaţi să susţină probele scrise

Absolvenții de liceu intră de luni, 1 iulie, în febra examenelor de la Bacalaureat 2024. Mâine va fi susținută prima probă scrisă, la Limba...

Cum va putea fi schimbat Joe Biden de către democrați?

În luna august are loc Convenția democraților, la care se va reinvesti Joe Biden sau va fi schimbat. “El nu va fi nominalizat oficial până...
Ultima oră
Pe aceeași temă