12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiUn bărbat a furat îmbrăcăminte dintr-un magazin și a vrut să bată...

Un bărbat a furat îmbrăcăminte dintr-un magazin și a vrut să bată vânzătoarea care încerca să-l oprească

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a furat îmbrăcăminte dintr-un magazin și a vrut să bată vânzătoarea care încerca să-l oprească.

Informare presă IPJ Bacău

“La data de 4 martie a.c., o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău a surprins în flagrant un bărbat de 43 de ani, din comuna Slobozia Ciorăşti, județul Vrancea. Bărbatul a sustras un obiect de îmbrăcăminte din interiorul unei societăți comerciale situată în municipiul Bacău și a exercitat acte de violență asupra unei angajate, pentru a putea părăsi magazinul cu bunul sustras. În cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie,” transmite IPJ Bacău într-un comunicat de presă.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă