12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăLifestyleRăsfățați-vă cu articole de noapte confortabile

Răsfățați-vă cu articole de noapte confortabile

Fiecare femeie trece prin perioade diferite, cu dispoziții și dorințe diferite. Într-o zi vrem să mergem la culcare în pijamalele noastre pufoase și să nu ne scoatem nasul afară timp de cel puțin două săptămâni, iar altă dată vrem să ne simțim feminine.
Nu este nimic rău în asta, hormonii ne afectează aproape în fiecare zi sentimentele și dispozițiile. Pe unii mai mult, pe alții mai puțin. De aceea este important să ne adaptăm garderoba la aceste stări și emoții naturale.

Cămăși de noapte sau pijamale pentru relaxare și bună dispoziție

Deși de multe ori preferăm tricourile și pantalonii scurți din bumbac, știm că va veni ziua în care ne vom dori să arătăm mai special. Să spunem…mai atractiv și mai frumos. De aceea este perfect normal să ne îmbrăcăm nu numai în funcție de vreme, ci și de starea noastră de spirit. Același lucru este valabil și pentru hainele noastre de seară. Încercați să acordați mai multă atenție propriilor sentimente și nu vă îmbrăcați doar din obișnuință în aceeași pijama seară de seară. Diversificați-vă garderoba de noapte cu o cămașă de noapte frumoasă, vaporoasă, din satin sau modal, de exemplu sau cu o pijama de damă. Vă veți îndrăgosti de senzația de lejeritate și lux. Cămășile de noapte din satin sunt extrem de eterice și frumoase și merită încercate, mai ales în nopțile fierbinți de vară. Pe lângă sentimentul răcoros, vă vor înarma cu încredere și feminitate. Foarte la modă în acest moment sunt și modelele de pijamale din satin cu pantaloni lungi. Vă vor oferi un aspect elegant, acasă.

Halat de baie moale pentru un spa acasă

Sunt zile în care doar facem un duș rapid și ne simțim bine, dar sunt și zile în care vrem să ne răsfățăm. Baie cu ulei aromat, balsam de păr, mască de față, pedichiură și manichiură… timp de spa acasă. Și cu siguranță după o astfel de experiență relaxantă veți dori să vă relaxați nu într-un prosop obișnuit, ci mai degrabă într-un halat de casă, moale și călduros. Așa că doar adaugați-l în garderoba dumneavoastră. Nu trebuie sa alegeți doar culoarea clasică, albul. Mizați pe halate de baie în nuanțe pastelate de bej, albastru, violet sau roz. Ele vor contribui la relaxarea corpului și a minții. Puteți, de asemenea, opta pentru o pereche de șosete moi, care să vă ajute să atingeți relaxarea totală.

Cât de des ar trebui să vă schimbați hainele de noapte?

Nu există aproape nimeni care să doarmă în aceeași pijama timp de o săptămână. Cu toate acestea, sfatul nostru este să vă schimbați hainele de noapte cel puțin o dată la două zile din motive de igienă. Mai ales dacă este vorba de pijamale formate din două piese. Nu este necesar să schimbați partea superioară în fiecare zi, în cazul în care nu transpirați foarte mult. Este bine să vă schimbați partea inferioară a pijamalei în fiecare zi, iar partea de sus – la fiecare a doua sau a treia zi.

Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...
Ultima oră
Pe aceeași temă