7.4 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalA fost gฤƒsit unul dintre pasagerii dispฤƒruศ›i de pe feribotul din Grecia

A fost gฤƒsit unul dintre pasagerii dispฤƒruศ›i de pe feribotul din Grecia

Un pasager dispฤƒrut dupฤƒ ce un incendiu a cuprins un feribot care naviga din Grecia cฤƒtre Italia a fost gฤƒsit รฎn viaศ›ฤƒ de salvatori, a declarat un oficial al ministerului maritim grec.

Paza de coastฤƒ greacฤƒ a salvat 280 din cei 292 de pasageri ศ™i un echipaj care se afla la bord cรขnd a izbucnit incendiul pe Euroferry Olympic, sub pavilion italian, vineri dimineaศ›a.

Potrivit operatorului de feribot ศ™i autoritฤƒศ›ilor elene, 11 pasageri sunt รฎncฤƒ dispฤƒruศ›i. Aceศ™tia sunt din Bulgaria, Grecia, Turcia ศ™i Lituania.

Salvatorii l-au descoperit duminicฤƒ pe supravieศ›uitor รฎn pupa ambarcaศ›iunii, รฎn timp ce era remorcat spre insula Corfu din Grecia, a spus paza de coastฤƒ.

Bฤƒrbatul a fost adus la ศ›ฤƒrm de paza de coastฤƒ greceascฤƒ. Bฤƒrbatul, care pฤƒrea sฤƒnฤƒtos, a zรขmbit, dar nu a fฤƒcut niciun comentariu.

Feribotul รฎncฤƒ ardea.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Pensionare anticipatฤƒ pentru romรขnii care locuiesc รฎn zone poluate

Un proiect legislativ, adoptat tacit de Senat, reintroduce aceastฤƒ pensionare anticipatฤƒย  De la 1 septembrie, noua Lege a pensiilor a รฎnlocuit-o pe cea anterioarฤƒ ศ™i...

Anunศ› public pentru autorizaศ›ie de mediu

Societatea BRAILA WINDS SRL, cu sediul social รฎn BucureลŸti Sectorul 4, Bulevardul Mฤ‚Rฤ‚ลžEลžTI, Nr. 4-6, CORP C4, CAMERA 302, Etaj 3, รฎnregistratฤƒ cu numฤƒr...

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ