18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleHanorac sau cămașă? Cum să arăți la modă în ambele - un...

Hanorac sau cămașă? Cum să arăți la modă în ambele – un ghid pentru bărbați

Atât hanoracele, cât și cămășile reprezintă articole must have, de bază, în garderoba unui bărbat. Integrate potrivit în ținute, hanoracele și cămășile pot crea outfit-uri cu adevărat senzaționale. Versatilitatea modelelor de care se bucură astfel de piese vestimentare, confortul și comoditatea oferite, dar și tendințele în modă, fac din hanorace și cămăși, articole îndrăgite de toți bărbații.

Fie că vrei să porți un hanorac cu glugă pentru bărbați lejer pentru o zi confortabilă în oraș sau o cămașă elegantă pentru o seara la cină, cu siguranță vei reuși să găsești modelul potrivit stilului și personalității tale. Singurul lucru ce trebuie avut în vedere, este combinarea acestor piese vestimentare în ținute potrivite.

Cum să porți hanoracele în ținute confortabile, dar trendy? 

În garderoba unui bărbat ar trebui să se regăsească nu unul, nici două, ci cât mai multe hanorace. Hanorace cu fermoar, hanorace oversize, hanorace cu glugă bărbați, fiecare își regăsește locul într-o ținută zilnică. 

Dacă vrei să adopți o ținută modernă, alege să porți un hanorac cu gluga barbati alături de o jachetă bomber și o pereche de jeanși sau pantaloni sport și adidașii preferați. Poartă hanoracul cu glugă preferat cu o geacă din denim sau de piele, o pereche de jeanși și adidași. Vei obține o ținută casual călduroasă și elegantă în același timp. 

Un hanorac cu glugă pentru bărbați poate fi integrat și în ținutele de iarnă. Optează pentru un hanorac în culori precum negru, albastru, vișiniu, verde închis, crem, portocaliu sau chiar alb, în funcție de starea ta de spirit și un palton din lână sau tip trenci, o pereche de pantaloni tip chinos sau blugi simpli și ghete Chelsea pentru un look mai formal. Înlocuiește paltonul cu o geacă parka și înglobează o pereche de sneakerși pentru o ținută casual. 

Hanoracele cu fermoar sunt ideale a fi purtate peste tricouri barbati de firma în stil sportiv, alături de pantaloni de sport atunci când mergi la antrenament. Alături de jeanși se integrează de minune într-un stil casual-sportiv. 

Hanoracele, indiferent de modele, reprezintă alegerea potrivită atunci când vine vorba de stratificare. Deși în principiu simple, integrate în ținute diferite, alături de jeanși skinny, drepți, largi, pantaloni sport, geci și paltoane, ghete, bocanci sau adidași, hanoracele cu fermoar și hanoracele cu glugă pentru bărbați sunt ideale atât în perioadele de tranziție, cât și în sezonul rece. 

Cămăși pentru bărbați – casual sau elegante?

Tendințele modei în materie de cămăși pentru bărbați sunt special create pentru fiecare stil în parte și pot fi integrate cu ușurință în ținute pentru un strop de originalitate.

Poartă clasicele cămăși albe, un costum sau un sacou și o pereche de blugi, împreună cu pantofi Oxfords sau ghete Chelesea pentru bărbați pentru a-ți defini stilul elegant potrivit evenimentelor speciale. Alege o cămașă neagră, elegantă, pantaloni tip chinos și pantofi negrii de piele pentru ținute elegante de zi.

Pentru sezonul rece, adoptă un stil casual, confortabil și optează să porți cămăși albe pe sub o bluză în culori tomnatice, pantaloni skinny sau jeanși, adidași sau ghete casual și un palton sau o geacă tip parka în culori negre, gri, albastru închis. 

Adoptă-ți outfit-ul zilnic în funcție de evenimentele la care vei participa și poartă cu mândrie hanoracele cu glugă pentru bărbați și cămăși masculine casual sau elegante pentru ținute confortabile, relaxante, armonioase și rafinate.

Cele mai citite

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată.

IlustrațieȘ Marian Avramescu Iese la iveală marea diferență în strategia de antrenament, care pune în antiteză fotbalul din Superliga României și cel de nivel...

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...
Ultima oră
Pe aceeași temă