16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportVeste proastă pentru Băluță. Brighton a mai transferat un fundaș

Veste proastă pentru Băluță. Brighton a mai transferat un fundaș

Transferat în această vară de la Viitorul, jucătorul care a impresionat la Euro U21 avea o misiune dificilă de a se impune în faţa unor fundași precum Stephens şi Propper.

Sanșele de a mai evolua în Premier League par compromise aproape total, după ce Brighton a obţinut împrumutul lui Aaron Mooy, fost jucător la City.

Adus de la formaţia de pe Etihad pentru 8 milioane de lire, în 2017, australianul a devenit liderul lui Huddersfield, purtând în scurt timp banderola de căpitan.

După ce a retrogradat cu Huddersfield în Championship, mijlocaş central şi-a dorit să plece în Premier League. A fost convins să semneze prelungirea cu trupa din liga a doua engleză pentru încă trei ani, oficialii promiţându-i că îl vor împrumuta. Pe fir a intrat Brighton, care a reuşit să îşi asigure serviciile sale pentru stagiunea viitoare.

“Mooy voia să joace neapărat în Premier League, iar clubul nostru l-a înţeles şi i-a oferit această şansă, prin împrumutul la Brigton”, au declarat oficialii lui Huddersfield.

Cele mai citite

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

pergolele sunt refugiul perfect pentru relaxare

Munca este mai mult decât o necesitate. Prezentă inevitabil în viața de zi cu zi,...

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă