13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăPoliticăCriza politicăCiolacu promite că România va avea guvern săptămâna viitoare

Ciolacu promite că România va avea guvern săptămâna viitoare

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, miercuri, că România va avea un Guvern în săptămâna care urmează.

“Săptămâna viitoare România va avea un Guvern. (…) Este şi o obligaţie, deja lumea nu mai are răbdare şi cred că asta şi trebuie să facem”, a spus Ciolacu la sediul central al PSD, conform agerpres.ro.

Întrebat dacă şi Florin Cîţu este de acord cu această poziţie, Ciolacu a răspuns: “Toţi preşedinţii care reprezintă această coaliţie sunt de acord”.

Ciolacu a spus că întâlnirea de miercuri va fi joi și astfel România va avea Guvern rapid

El a menţionat că, cel mai probabil joi, va avea loc întâlnirea dintre reprezentanţii PSD, PNL, UDMR pentru a discuta pe programul de guvernare, întâlnire care trebuia să fie miercuri, dar a fost anulată.

A fost o schimbare de program din partea colegilor de la PNL, spune prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, despre anularea discuției liderilor PSD, PNL și UDMR. El precizează că întâlnirea va fi reprogramată.

„Am înțeles că a existat o schimbare de program din partea colegilor de la PNL. Probabil că (întâlnirea – n.r.) va fi reprogramată”, afirmă Sorin Grindeanu

Declarația lui vine după ce negocierile politice pentru formarea coaliției PSD-PNL-UDMR de miercuri au fost amânate.

Liderii PSD și PNL afirmă că prima desemnare a premierului le aparține.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă