14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăPoliticăLiderul ALDE Buzău: Nu e nicio criză în partid

Liderul ALDE Buzău: Nu e nicio criză în partid

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a declarat că ieşirea de la guvernare a partidului s-a impus după ce liderul Călin Popescu Tăriceanu a cerut în interiorul alianţei de guvernare ”lucruri concrete, care nu s-au vrut sau nu s-a putut a fi rezolvate”.

În consecinţă, ieşirea de la guvernare a fost un lucru care se impunea.

”Am votat pentru ieşirea de la guvernare şi nu e nicio criză în partid. Sunt doar câţiva colegi care, pe persoană fizică, vor să facă altceva decât ce s-a votat în sedinţe. Nu era altă soluţie, ieşirea de la guvernare a venit după ce domnul Tăriceanu a cerut lucruri concrete şi foarte bune, lucruri care nu s-au făcut şi atunci nu era altă soluţie decât ieşirea de la guvernare”, a spus Mocanu.

Referindu-se la situaţia existentă la Buzău, parlamentarul a declarat că în acest judeţ între PSD şi ALDE ”nu a fost nicio relaţie”.

”În interiorul ALDE e exclus să fie oameni care sa fie împotriva domnului Tăriceanu. Ce vedeţi de la tv că se cere demisia sunt fake-news-uri. Nimeni n-a cerut niciodată aşa ceva”, a mai spus parlamentarul buzoian.

Liderul ALDE Oradea Dorin Corcheş adresează colegilor săi de partid o scrisoare deschisă, cerând convocarea unui congres, în care ”primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni, dar şi membrii simpli ALDE să aibă ocazia să-şi spună punctul de vedere”. 

 

Cele mai citite

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă