20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăMediuElton John se însoară

Elton John se însoară

Elton John se va căsători cu partenerul său de viață, canadianul David Furnish pe 21 decembrie, când se împlinesc nouă ani de la oficializarea relației lor la oficiul stării civile, scrie ziarul ”Daily Mail” citat de Agerpres.

Parteneriatul lor civil a fost semnat la Windsor Guildall, locul în care Prințul Charles al Marii Britanii se căsătorise cu câteva luni înainte, în aprilie 2005, cu Camilla Parker Bowles. Câștigătorul a numeroase premii, printre care și cinci Grammy, a sărbătorit atunci oficializarea relației sale cu producătorul de film printr-o petrecere cu 650 de invitați, la 21 decembrie 2005.

În prezent, ei vor beneficia de noua legislație din Marea Britanie care permite transformarea unui parteneriat civil în căsătorie.
Ceremonia va fidiscretă și intimă, și va avea loc la reședința cuplului din Windsor, comitatul Berkshire. Lista invitaților cuprinde doar în jur de 50 de persoane, rude și prieteni foarte apropiați, precum Victoria și David Beckham, Elizabeth Hurley, Ozzy Osbourne și soția lui.

Sir Elton John, de 67 de ani, și David Furnish, de 52 de ani, sunt împreună de 21 de ani și au decis ca inelele de nuntă să le fie aduse de băieții lor — Zachary, de 3 ani, și Elijah, de aproape doi ani.

Vizibil încântat de posibilitatea de a se căsători, Elton John a afirmat că ei doi vor să dea un exemplu. La rândul său, David Furnish a mărturisit că încă nu-i vine să creadă că acest lucru este posibil. ”Dacă în urmă cu 20 de ani cineva mi-ar fi spus că pot să mă căsătoresc cu Elton și să avem copii, nu aș fi crezut”, a comentat producătorul canadian de film.

Cele mai citite

Planul de pace al Chinei

Din multe rațiuni, Planul de pace al Chinei (2023) este referință internațională astăzi, prin natura lucrurilor și prin el însuși. În primul rând, situația obiectivă...

Sorin Grindeanu a dat avizul proiectului Drumului Expres Focșani – Brăila

Ministerul Transporturilor a aprobat joi, 23 mai 2024, indicatorii tehnico-economici pentru Drumul Expres Focșani-Brăila, o investiție estimată la aproximativ un miliard de Euro, a...

ICR Tel Aviv prezintă expoziția „Foliage of Life”, a artistei Dalia Sinclair

La Galeria ICR Tel Aviv a avut loc vernisajul expoziției de pictură, fotografii, instalații și artă video intitulată „Foliage of Life”. Lucrările sunt realizate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă