12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialConsiliera CJ Tulcea, incompatibilă

Consiliera CJ Tulcea, incompatibilă

Consiliera preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea, Mirela Furtună, a fost găsită incompatibilă de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Furtună ar fi încheiat un contract de lucrări, în valoare de 76.960,48 lei, între firma pe care aceasta o deţine şi Consiliul Județean Tulcea.

„Prevederile art. 90 se aplică şi persoanelor încadrate cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local sau al consiliului judeţean […]”, raportate la dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „consilierii locali […] care au funcţia de […] administrator […] precum şi calitatea de acţionar sau asociat la societăţile comerciale cu capital privat […] nu pot încheia contracte comerciale […] de executare de lucrări […] cu autorităţile administraţiei publice locale din care fac parte[…]”, se explică în comunicatul ANI.

Mirela Furtună este consiliera Președintelui Consiliului Județean Tulcea începând cu data de 12 iulie 2012.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă