25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVaslui: O tânără de 18 ani a murit după ce s-a răsturnat...

Vaslui: O tânără de 18 ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina

O tânără de 18 ani a murit şi un bărbat de 47 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut, luni după-amiază, pe un drum judeţean din Vaslui, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc în afara localităţii Stoişeşti, de pe drumul judeţean DJ 244, după ce maşina condusă de bărbatul de 47 de ani a derapat pe mâzga de pe şosea din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

În consecinţă, autoturismul, înmatriculat în străinătate şi cu volan pe partea dreaptă, a pătruns pe sensul opus de mers şi apoi s-a răsturnat în afara şoselei. Şoferul a reuşit să iasă din maşină şi, cu ultimele puteri, a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere sprijinul unui echipaj medical de la Ambulanţă.

"Din nefericire, echipajul medical deplasat la intervenţie nu a mai putut-o salva pe tânăra de 18 ani, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate. În ceea ce-l priveşte pe conducătorul auto, acesta a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cele două victime ale accidentului sunt din sate componente ale comunei vasluiene Banca şi se pare că şoferul s-a oferit să o ducă pe tânăra de 18 ani din Stoişeşti în localitatea unde locuia, respectiv 1 Decembrie.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 47 de ani pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă