19.3 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialUn autograf al Simonei Halep, vândut cu 5000 lei la un bal...

Un autograf al Simonei Halep, vândut cu 5000 lei la un bal caritabil la Focșani

Un tricou cu autograful Simonei Halep, numărul 3 WTA, a fost vândut, la un bal caritabil, la Focșani, la același preț cu al unui tablou, 5000 de lei. Toate sumele strânsă au fost donate pentru modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguină din Focşani.

Marca Simona Halep începe să se vândă destul de bine în cadrul licitațiilor. După meciul caritabil al Simonei, care va avea loc la București, și la care o companie a plătit 5000 de euro doar pentru a sta în tribune, de această un tricou cu autograful sportivei a fost vedeta unei licitații din Vrancea, potrivit Ziarului de Vrancea.

Prețul plătit a fost același ca pentru un tablou al lui Paul Vincent Alberola. Printre alte obiecte licitate în cadrul balului din Focșani se numără și o rochie semnată de creatorul de modă Doina Levintza.

Simona Halep a continuat ascensiunea în circuitul WTA și în anul 2014, ea încheind sezonul pe locul 3 mondial. Un capitol la care românca este inferioară unor rivale ale sale, precum Eugenie Bouchard este brand-ul. Autografele sau obiectele care îi aparțin canadiencei, 7 WTA, sunt mai scumpe decât cele ale Simonei Halep. Totuși românca înregistrează o ascensiune puternică și la acest capitol.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă