13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleAstra, la prima victorie în grupele Ligii Europa. Steaua tremură pentru calificarea...

Astra, la prima victorie în grupele Ligii Europa. Steaua tremură pentru calificarea în primăvara europeană

Astra a reuşit joi seară prima sa victorie în grupa D a Ligii Europa, o victorie de palmares cu Dinamo Zagreb. A fost 1-0 la Giurgiu, după ce în tur, la Zagreb, Dinamo a spulberat Astra cu 5-1.

Singurul gol al partidei a fost markat de Bukari, în minutul 50. Pentru Astra, rezultatul cu Dinamo este doar unul de palmares, giurgiuvenii fiind în afara jocurilor pentru calificarea în primăvara europeană. Echipa din Giurgiu a strâns însă o zestre de patru puncte la prima participare în Liga Europa(victoria cu Dinamo Zagreb şi egalul cu Celtic Glasgow, ambele pe teren propriu) şi a făcut schimb de locuri cu croaţii- este acum pe trei în grupă. Astra încheie aventura europeană pe 11 decembrie, în deplasare, cu FC Salzburg, liderul grupei D.

Steaua a pierdut meciul de la Aalborg şi tremură serios la gândul calificării în primăvara europeană. Campioana României a cedat 0-1 în Danemarca şi va juca meciul decisiv acasă, cu Dinamo Kiev, pe 11 decembrie, după ce a pierdut locul doi în grupa J în faţa danezilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă