12.8 C
Bucureศ™ti
joi, 17 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleBurleanu a semnat dispoziลฃia de รฎncadrare a fostului preลŸedinte CCA, Vasile Avram....

Burleanu a semnat dispoziลฃia de รฎncadrare a fostului preลŸedinte CCA, Vasile Avram. CCA este condus รฎnsฤƒ de Kyros Vassaras.

Rฤƒzvan Burleanu, preลŸedintele Federaลฃiei Române de Fotbal, a semnat dispoziลŸia de încadrare a fostului preลŸedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. CCA este condus în continuare de grecul Kyros Vassaras.

"Am semnat dispoziศ›ia de încadrare a domnului Vasile Avram în funcศ›ia de director de vineri, fiindcฤƒ eram puศ™i în faศ›a respectฤƒrii unei decizii finale ศ™i irevocabile a instanศ›ei. Ce face, nu ศ™tiu. L-am vฤƒzut pe holurile federaศ›iei astฤƒzi", a rฤƒspuns Burleanu unei întrebฤƒri referitoare la Vasile Avram, potrivit Agerpres.

Întrebat dacฤƒ Vasile Avram trebuie sฤƒ colaboreze cu preศ™edintele CCA Kyros Vassaras, Rฤƒzvan Burleanu a spus cฤƒ este surprins de numฤƒrul mare de zile de concediu pe care le are Avram ศ™i cฤƒ acesta ar putea intra într-un "concediu prelungit". "Cu siguranศ›ฤƒ situaศ›ia domnului Vasile Avram va fi tranศ™atฤƒ în zilele urmฤƒtoare. Eu am rฤƒmas surprins cฤƒ domnul Vasile Avram are foarte multe zile de concediu, vreo 70 de zile de concediu, am înศ›eles cฤƒ vrea sฤƒ intre într-un concediu prelungit. Sฤƒ vedem care-i situaศ›ia domnului Vasile Avram", a declarat preศ™edintele FRF.

Acesta a subliniat cฤƒ arbitrajul românesc este condus de Vassaras, "o persoanฤƒ integrฤƒ". "Domnul Kyros Vassaras conduce activitatea arbitrajului românesc ศ™i pot spune cฤƒ o conduce bine. Trebuie sฤƒ ne uitฤƒm cฤƒ pe oricine ai pune în fruntea arbitrajului românesc, nu ศ™tiu, fie cฤƒ e grec, olandez sau neamศ›, lucrurile nu se pot întâmpla de pe o zi pe alta. Vorbim de un sistem care trebuie a fi corectat, de un sistem de promovare care o sฤƒ vedeศ›i cฤƒ îศ™i dฤƒ roadele din iarna aceasta, în momentul în care vom avea pauza competiศ›ionalฤƒ, astfel încât nu ศ™tiu, abia peste doi-trei ani de zile o sฤƒ putem sฤƒ vorbim de o responsabilitate pe care ศ™i-o poate asuma Kyros Vassaras. (…)Gândul cu care am plecat în momentul în care l-am nominalizat pe Kyros Vasaras cฤƒ conducฤƒ preศ™edinศ›ia CCA a fost cฤƒ este o persoanฤƒ integrฤƒ ศ™i avem nevoie de asemenea lucruri mai ales cฤƒ ศ™tiศ›i foarte bine ce a însemnat arbitrajul românesc pânฤƒ nu cu mult timp în urmฤƒ", a adฤƒugat Rฤƒzvan Burleanu.

Întrebat dacฤƒ urmฤƒtorul pas dupฤƒ aducerea unui strฤƒin la conducerea CCA este reprezentat de aducerea unor arbitri strฤƒini, Burleanu a declarat cฤƒ în prezent arbitrii români se bucurฤƒ de susศ›inerea sa ศ™i cฤƒ nemulศ›umirile privitoare la arbitri sunt generate de presiunea determinatฤƒ de faptul cฤƒ anul acesta vor retrograda ศ™ase echipe. "În ceea ce mฤƒ priveศ™te nu, pentru cฤƒ în momentul de faศ›ฤƒ arbitrii români se bucurฤƒ de toatฤƒ susศ›inerea mea. În acelaศ™i timp, tot acest scandal ศ™i aceste nemulศ›umiri trebuie sฤƒ le punem ศ™i pe seama faptului cฤƒ vom avea ศ™ase echipe anul acesta care vor retrograda, ceea ce înseamnฤƒ cฤƒ presiunea — amintiศ›i-vฤƒ care a fost presiunea la finalul returului de campionat trecut — ศ™i în mod cert aceastฤƒ presiune va continua ศ™i anul acesta, fiindcฤƒ ne aflฤƒm, sฤƒ spunem, într-o presiune mult mai mare", a comentat Burleanu.

 

Cele mai citite

Cum sฤƒ รฎศ›i gฤƒseศ™ti internshipul ideal: mai multe oportunitฤƒศ›i decรขt crezi ศ™i unde sฤƒ le cauศ›i

Gฤƒsirea unui internship care sฤƒ รฎศ›i ofere un start solid รฎn carierฤƒ poate fi dificilฤƒ, dar opศ›iunile sunt numeroase dacฤƒ te informezi corect ศ™i...

Cuzin Toma se รฎntoarce รฎn Deltฤƒ. Festivalul de Film de artฤƒ Murighiol โ€“ Film รฎn sat โ€“ se desfฤƒศ™oarฤƒ รฎntre 18 ศ™i 20 octombrie

Murighiol se pregฤƒteศ™te sฤƒ devinฤƒ capitala cinematografei din Romรขnia รฎn perioada 18-20 octombrie 2024, cรขnd stadionul localitฤƒศ›ii va gฤƒzdui Festivalul de Film de artฤƒ...

Cioban gฤƒsit carbonizat la o stรขnฤƒ distrusฤƒ de un incendiu

Un incendiu devastator a cuprins o fermฤƒ construitฤƒ รฎntr-o zonฤƒ montanฤƒ situatฤƒ la limita dintre judeลฃele CaraลŸ-Severin ลŸi Hunedoara, iar flฤƒcฤƒrile s-au extins rapid,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ